Оголошення Всі оголошення

День фармацевта 2016

     14 вересня студентсько-викладацький колектив лабораторно-фармацевтичного відділення в креативному просторі «Озерний вітер» святковою програмою «Vivat Рharmacia» відзначив День фармацевта та 15-річчя відкриття спеціальності «Фармація» в Луцькому базовому медичному коледжі. Захід викликав багато емоцій та вражень, а святкова програма та частування на природі надовго запам’ятаються тим, кому присвячений цей День.

     Територію креативного простору студенти прикрасили тематичними малюнками, лозунгами, кольоровими кульками, оформили куточок фотоколажу .

     Невимушену атмосферу постійно підтримувала ведуча – випускниця коледжу Радько Тетяна, а святковий настрій подарувала студентка групи м-21 Євгенія Шабанова.

     Студентів та педагогів привітали Савчук О.М. , заступник директора з начальної роботи, Лазько А.М. , заступник директора з гуманітарної освіти та виховання, Патракєєва Л.Я., завідувач лікувально-акушерського відділення, Андрощук О.В., завідувач лабораторно-фармацевтичного відділення, випускники коледжу Палаєвська Марія та Радько Тетяна.

     Тематика вечора містила цікаву інформацію зі світу фармації, познайомила присутніх із деякими нефармацевтичними винаходами фармацевтів. А бачили б ви участь студентів у конкурсах-вікторинах! Жваве, веселе змагання найрозумніших та найерудованіших зі знання цікавих фактів з історії фармації, «Впізнай рослину», «Переклади термін», «Конкурс прислів’їв та приказок» захопив усіх присутніх.

     Студенти-старшокурсники урочисто прийняли в свою студентську фармацевтичну родину першокурсників, нагородивши їх символічними медалями за майбутні успіхи.

     Урочисто і водночас душевно прозвучали слова привітання волонтера креативного простору «Озерний вітер» Юлії Ютовець, яка підкреслила особливий вклад у волонтерську діяльність викладача Радько Л.В., під керівництвом якої студенти виготовили з сировини, вирощеної ними на території  простору, понад 200 кг вітамінних трав’яних чаїв, розробили рецептуру та виготовили більше 30 кг ранозагоювальних мазей для воїнів АТО.

     Чергову партію чаїв та мазей було вручено представнику самооборони Волині Дар’ї  Нагорнюк, яка подякувала та привітала з професійним святом, побажавши віри в успіх та постійного бажання творити добро.

     Незабутнє свято під супровід веселої музики та гарного настрою відбулося.

     Вітаємо зі святом усю фармацевтичну родину!