Оголошення Всі оголошення

День відкритих дверей

   22 лютого 2015 року в Луцькому базовому медичному коледжі відбувся День відкритих дверей. У заході взяли участь заступник директора з навчальної роботи Савчук О.М., завідувачі відділень – Савонік Л.В., Андрощук О.В., відповідальний секретар приймальної комісії Міщенко І.В., вступники та їхні батьки.

   День відкритих дверей розпочався з презентації відеофільму про коледж. Після чого до вступників з привітальним словом звернулася Савчук О.М., яка розповіла про особливості навчального процесу в коледжі, структуру та основні досягнення навчального закладу. Завідувачі відділень інформували абітурієнтів про спеціальності, які можна здобути в навчальному закладі за освітньо-кваліфікаційними рівнями молодший спеціаліст і бакалавр. Відповідальний секретар приймальної комісії Міщенко І.В. надала інформацію абітурієнтам про особливості вступу до коледжу у 2015 році.

   Майбутні студенти задавали питання та отримали вичерпні відповіді.

   Висловлюємо щиру вдячність всім тим, хто відгукнувся та у вихідний день прийшов на День відкритих дверей коледжу. Запрошуємо до нас на навчання!