Оголошення Всі оголошення

ДО ДНЯ ЗАХИСНИКА ВІТЧИЗНИ

   Традиційно свято Покрови Пресвятої Богородиці вважається Днем українського козацтва, тобто Днем захисників української землі.

   З цієї нагоди 11 жовтня на запрошення Гальчун Н.П. зі студентами груп Фм-31,Ф-40 зустрівся Ігор Крохмаль, старший лейтенант поліції, старший інспектор спецпідрозділу особливого призначення «Світязь» ГУ НП у Волинській області.

   Ігор Крохмаль став до лав добровольчого підрозділу у серпні 2014 р. Він учасник подій під Вуглегірськом, учасник АТО, тепер ООС. Боєць постійно їздить на ротації у зону проведення бойових дій.

   На початку зустрічі всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять Олександра Сивого, випускника коледжу, фельдшера підрозділу «Світязь», який віддав своє життя під час трагічних подій у серпні 2014 р. біля Іловайська.

   Далі відбувалася невимушена розмова студентів з бойовим офіцером, який розповів про будні  та труднощі несення військової служби, поділився спогадами. Ігор Крохмаль наголосив студентам на важливості того факту, що вони мають велике щастя жити під мирним небом, за спокійних та безпечних обставин отримувати знання.

   Запам’яталося студентам загострене почуття патріотизму,  яким були пронизані всі розповіді гостя.

   Насамкінець студенти щиро привітали бійця спецпідрозділу «Світязь» з Днем захисника Вітчизни та подякували за надзвичайно цікаву зустріч.