Оголошення Всі оголошення

Екскурсія в Прикарпаття

  4-5-6 жовтня студенти відділення "Фармація" мандрували до сонячного Прикарпаття, де набралися позитиву, неймовірних вражень та натхнення на весь навчальний рік.

Івано-Франківський національний медичний університет 

Івано-Франківський національний медичний університет  Музей "Писанка". Архітектурна споруда у формі найбільшого у світі писанкового яйця висотою 14 метрів та діаметром у 10 метрів стала візитівкою Коломиї. Зараз музей володіє колекцією, що налічує понад 6000 писанок, преставлених з переважної більшості областей України (Тернопільської, Львівської, Вінницької, Черкаської, Кіровоградської, Одеської), а також з Пакистану, Шрі-Ланки, Білорусії, Польщі, Чехії, Швеції, США, Канади, Франції та Індії.

Музей "Писанка" Похід до трембітаря. Власник музею Микола Ілюк (музикант, керівник ансамблю "Гуцули") ознайомив із ремеслом, побутом, традиційним одягом та провів майстер-класи з музичними інструментами Гуцульщини. Похід до трембітаря Хата-музей кінофільму "Тіні забутих предків". Тут мешкав режисер Сергій Параджанов під час зйомок фільму. Хата-музей кінофільму  Верховина Карпат.