Оголошення Всі оголошення

Студенти коледжу - активні учасники науково-практичних конференцій та конгресів

      4-5 квітня в Буковинському державному медичному університеті відбулася ІХ Міжнародна медико-фармацевтична конференція студентів і молодих вчених. Участь у ній брали студенти ЛБМК Оліярник Сергій і Лук’янюк Лілія (спеціальність «Лікувальна справа») з доповіддю «Аналіз ринку хондропротекторів у м. Луцьку», науковий керівник О.Я.Андрійчук; Городюк Мирослава (спеціальність «Акушерська справа») з доповіддю «Ефективність впливу фізичних навантажень на діяльність кардіоваскулярної системи у студентів-гіпотоніків», науковий керівник Н.Р.Федонюк; Некращук Олеся (спеціальність «Сестринська справа») з доповіддю «Вагітна жінка як об’єкт психологічних досліджень», науковий керівник Т.В.Пастрик. 

     Тези доповідей опубліковані у Всеукраїнському медичному журналі молодих вчених «Хист», випуск 14.

     За активну участь у науковій дискусії грамотами були нагороджені Оліярник Сергій та Городюк Мирослава.

   

Оліярник Сергій та Лук’янчук Лілія у холі конференц-зали.

    

     19 квітня у меморіальному музеї-садибі В.Липинського в с. Затурці проходила Х Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми розвитку суспільства: історична спадщина, реалії та виклики ХХІ століття». З доповідями виступили викладачі коледжу Андрійчук О.Я., кандидат педагогічних наук, на тему: «Фізичне виховання як запорука повноцінної життєдіяльності» та Люшук К.Ю., кандидат педагогічних наук, на тему: «Інтерактивне навчання при викладанні хімії».

     20 квітня у Луцьку проходила Україно-польська конференція «Вчора, сьогодні, завтра паліативної медицини». З доповіддю на тему «Формування професійних та особистих якостей у майбутніх сестер при наданні паліативної допомоги пацієнтам «Хоспісу» виступила викладач коледжу, керівник гуртка «Хоспіс» Струбіцька Наталія Юріївна.

      14-15 травня у Волинському національному університеті імені Лесі Українки відбулася VІ Міжнародна науково-практична конференція студентів і аспірантів «Молода наука Волині: пріоритети та перспективи досліджень». Заочну участь у ній взяв Левенець Олександр (студент спеціальності «Лікувальна справа»), науковий керівник О.Я.Андрійчук. Тези його доповіді «Фізична реабілітація в структурі наукових робіт галузі фізичного виховання та спорту за 2009-2011 роки» опубліковані у збірнику матеріалів конференції.  

   

     23-25 квітня 2012 року у м. Тернопіль відбувся XVI Міжнародний медичний конгрес студентів і молодих вчених присвячений 55-річчю Тернопільського державного медичного університету імені І. Я. Горбачевського. У ньому брали участь Преображенська Ольга, студентка спеціальності «Фармація», з темою доповіді «Дослідження забруднення повітря міста Луцька методом ліхеноіндикації», науковий керівник О.В.Андрощук; Климчук Оксана, студентка спеціальності «Сестринська справа», з темою «Риніт: дослідження питання вибору засобів для лікування у студентському середовищі», науковий керівник М.В.Грибок; Кутрій Л.В. з темою доповіді «Зміни електричної активності мозку при дивергентному мисленні залежно від особистісних характеристик досліджуваних».