Оголошення Всі оголошення

Круглий стіл на тему: "Актуальні питання та проблеми сестринської діяльності в умовах сучасного розвитку системи охорони здоров'я"

     12 грудня 2013 року в Луцькому базовому медичному коледжі відбувся круглий стіл на тему: "Актуальні питання та проблеми сестринської діяльності в умовах сучасного розвитку системи охорони здоров'я"

     У його роботі взяли участь заступник начальника управління охорони здоров'я Волинської обласної державної адміністрації, завідувачі практичного навчання, завідувачі відділень, викладачі медичних коледжів Волинської, Рівненської, Житомирської областей та Інституту медсестринства Державного вищого навчального закладу "Тернопільський державний медичний університет   імені І.Я.Горбачевського Міністерства охорони здоров'я України", представники Асоціацій медичних сестер Волинської, Рівненської та Тернопільської областей.

     Присутні, заслухавши доповіді та виступи фахівців  і учасників дискусії, прийшли до висновків і розробили пропозиції щодо вирішення проблем сестринської діяльності в сучасних умовах розвитку медицини.

       

     Учасникам круглого столу була запропонована прем’єра пісні «Медсестра» у виконанні студентки Шустік Вікторії (музика Адама Горбатюка, керівника художньої самодіяльності коледжу).

     У рамках заходів зі святкування 100-річчя від дня народження видатного лiкаря-хiрурга, вченого, письменника, громадського дiяча, академiка Миколи Михайловича Амосова присутні переглянули літературно-публіцистичну композицію «Думки і серце» у виконанні  студентського театру «Арт-простір». Постановка  і сценографія – Дмитра Мельничука, режисера Волинського академічного музично-драматичного театру імені Т.Г. Шевченка.