Оголошення Всі оголошення

«Ліра Гіппократа» - у студентів ЛБМК

   14 грудня 2014 року відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв студентів-медиків і працівників лікувальних установ України «Ліра Гіппократа» (м. Київ), в якому взяли участь десятки представників із медичних коледжів, університетів та медичних установ. Учасники мистецького змагання Даурія Пахарчук та Анна Копейка, студентки І курсу спеціальності «Лікувальна справа», Вікторія Шустік, лаборант ЛБМК, вибороли перемогу, ставши лауреатами І премії у конкурсній програмі.

   Своїми мистецькими здобутками студенти завдячують  викладачам-митцям А.П.Горбатюку, керівникові художньої самодіяльності коледжу та Д.В.Мельничуку, керівникові студентського театру коледжу «АртПростір». 

   За блискучі виступи своїх вихованців  А.П.Горбатюка нагороджено дипломом «За високопрофесійну плідну діяльність і подвижництво в галузі культури і мистецтва».

   Центральним заходом фестивалю є конкурс на краще виконання творів про медиків. Рішенням представників ДТРК «Всесвітня служба українського телебачення і радіо» пісня «Медсестра» у виконанні Вікторії Шустік (автор музики – А.П.Горбатюк)  буде транслюватися в ефірах на українському радіо.

Вітаємо  переможців!