Оголошення Всі оголошення

Міський фестивалі-конкурс патріотичної пісні та поезії «УКРАЇНА – ЦЕ МИ!»

     Напередодні Дня Святого Миколая Луцький національний технічний університет став платформою проведення І міського фестивалю-конкурсу патріотичної пісні та поезії «Україна – це ми!». Участь у змаганнях взяли студенти найбільших навчальних закладів Луцька та області: Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, Волинського інституту економіки та менеджменту, Луцького інституту розвитку людини університету «Україна», Волинського коледжу національного університету харчових технологій, Луцького базового медичного коледжу, Луцького педагогічного коледжу, Ковельського промислово-економічного коледжу та Технічного коледжу Луцького НТУ.

     Оцінити пісенні та поетичні номери учасників було запрошено компетентне журі на чолі з головою – ректором університету Луцького НТУ Петром Савчуком. Вирішували долю конкурсантів народні артисти України Зоя Комарук та Василь Чепелюк, заслужена артистка, актриса Волинського драматичного театру Світлана Органіста, мистецтвознавець та режисер Володимир Ткаченко, проректор із науково-педагогічної роботи ЛНТУ Валентин Талах та завідувач кафедри інженерної педагогіки, психології та українознавства Оксана Жук.

     Студенти Луцького базового медичного коледжу достойно представили свої таланти і стали лауреатами конкурсу у таких номінаціях:

«Вокал» - ІІ місце Даурія Пахарчук,

«Авторська поезія» - І місце Марія Іванчик, ІІ місце Віра Четвержук,

«Художнє слово» - гран-прі Євгенія Шабанова, Ольга Писко, Анастасія Горбова.

     Вітаємо наших переможців!