Оголошення Всі оголошення

Перемога ЛБМК у Всеукраїнському конкурсі «Моральний вчинок»

     23 квітня у Будинку вчених Національної академії наук України відбулася  урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнської Акції „Моральний вчинок”. Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі спільно з Інститутом інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, за підтримки БФ «Відкриті серця України» вже вдруге провела Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок». Цього року у рамках конкурсу була проведена Всеукраїнська акція «Моральний вчинок», яка покликана популяризувати духовні, моральні надбання; консолідувати зусилля, спрямовані на моральний саморозвиток особистості, здатної забезпечити країні гідне місце у цивілізованому світі; сприяти формуванню громадянської позиції, соціально-правової активності учнівської та студентської молоді. Проект Луцького базового медичного коледжу «П’ять кроків до мрії дитини» здобув у конкурсі перше місце (керівник проекту – заступник директора з гуманітарної освіти та виховання Лазько А.М.).

     Організатори Акції запропонували школярам, учням професійних училищ, студентам вищих навчальних закладів обрати, відповідно до своєї вікової категорії, суспільно значущий проект, реалізувати його та надіслати творчий звіт про його виконання.

     На розгляд журі Всеукраїнської акції «Моральний вчинок» надійшло 1606 робіт з усіх областей України. Вищі навчальні заклади І-ІІ рівнів акредитації подали 97 проектів. Всі роботи були зареєстровані, розглянуті оргкомітетом, опрацьовані експертами Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України та розглянуті журі.

     ЛБМК нагороджено дипломом Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі та Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України та цифровим фотоапаратом, а керівник проекту Лазько А.М. - подякою Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі та Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

Фоторепортаж

урочистої церемонії нагородження переможців Всеукраїнської акції «Моральний вчинок»

(Будинок вчених Національної академії наук України, 23.04.12)