Оголошення Всі оголошення

Проба пера: психологія

          27 березня у актовому  залі коледжу відбулася студентська конференція «Проба пера: психологія».

          Психологія одна з найцікавіших  і наймолодших наук. Вона зародилась у лонах міфології та  філософії , на рівні побутової психології існувала впродовж тисяч років, але офіційним роком  народження психології як науки вважається 1879,  коли В. Вундтом у Лейпцизі було відкрито першу психологічну  лабораторію. І до  сьогодні  у свідомості багатьох людей ця наука балансує між наукою, мистецтвом і вірою,  адже має справу з найзагадковішим – психікою людини.

         Особистість людини є унікальним  світом, наповненим індивідуальним і неповторним спектром  емоцій, почуттів, переживань, пронизана  розумом, загартована волею, збагачена темпераментальними характеристиками і позначена різними рисами характеру.  Зрозуміло, що розібратися у хитросплетіннях   психічних процесів, станів, властивостей під силу найдосвідченішим науковцям. Для студента ж увійти в світ  психологічної науки поза межами навчального предмету – надзвичайно складне завдання. Тому і назва конференції -  символічна. Адже «Проба пера» для студентів – це, перш за все, можливість пізнати самих себе, набути логічного та інтуїтивного досвіду, поглибити знання з навчальної дисципліни,  пройти стадії науково-творчого процесу  (від постановки завдань до критичного аналізу результатів своєї науково-пошукової роботи). 

         Переповнена актова зала коледжу стала свідченням особливого інтересу  студентської молоді до психології. А широкий тематичний  спектр доповідей відповідав найвибагливішим запитам учасників конференції.

        Вітаємо авторів наукових  робіт з  дебютом у психологічній науці

        Бажаємо усім учасникам конференції шляху мислення та особистого досвіду! А «Пробі пера» -   продовження!

Програма конференції

Фоторепортаж події