Оголошення Всі оголошення

Тиждень Англійської мови

ALL-UKRAINIAN  ENGLISH     

WEEK

            Викладачі циклової комісії іноземних мов Луцького базового медичного коледжу проводили з 12 по 16 грудня 2016 р.  тиждень англійської мови в рамках Всеукраїнського тижня англійської мови.

         У понеділок викладачів та студентів навчального закладу зустріли аудиторії з підписами на табличках дверей англійською мовою та «смайлики з позитивом». На великих перервах усі охочі отримали буклети «English with Positive» («Позитивна англійська») та «Top 25 English Idioms» («25 найпоширеніших англійських ідіом»).

         У вівторок студенти у фойє коледжу розмістили стіннівки, об’єднані темою «English Celebreties» («Англійські знаменитості»). На перервах звучала сучасна англійська музика.

          У середу на двох великих перервах відбувся флеш-моб «Ukrainian Poetry in English» («Українська поезія англійською мовою»). Студенти читали поезію Тараса Шевченка, Івана Франка, Лесі Українки та Ліни Костенко англійською мовою.

          Відкритий захід «Laughter – the Best Medicine» («Сміх – найкращі ліки») для студентів коледжу провели голова циклової комісії Гальчун Н.П. та викладач англійської мови Вознюк Т.В. Присутні мали приємну нагоду насолодитися тонкощами англійського медичного гумору, переглянути відеоматеріали, прослухати жарти та подивитися сценки у виконанні студентів.

         У п’ятницю коледж був прикрашений  новорічними та різдвяними стіннівками. На великих перервах усіх вітали з прийдешнім Різдвом та Новим Роком англійською мовою, співали колядки, щедрівки, популярні пісні «Gingle Bells» та «Happy New Year». Зачитали листа студента коледжу до Санта Клауса, у якому йшлося: «У мене на Різдво є лише одне бажання, і це було б чудово, якби ти його виконав Я хочу, щоб ти прийшов і приніс подарунки тим дітям, які проживають на Сході нашої країни, у зоні воєнних дій. Вони не можуть святкувати Різдво та Новий рік у своїх домівках, тому що там рвуться снаряди та лунають постріли.  Я думаю, діти будуть щасливі отримати подарунки та солодощі. Не забудь, будь ласка, про солдатів у зоні АТО. Вони захищають від окупантів мене, мою сім’ю, моїх друзів та всю Україну. Звичайно, я хочу попросити миру. Я думаю, що це буде складно, тому я буду молити Бога про це кожен день, кожну хвилину. Будь ласка, якщо зможеш, зроби це для всієї України, я буду дуже вдячний».

         Голова циклової комісії Гальчун Наталія Петрівна висловлює вдячність своїм колегам Шукалович Г.О. та Вознюк Т.В., усім студентам та працівникам коледжу, які долучилися до підготовки та проведення тижня англійської мови та сподівається на подальшу плідну співпрацю.

 

МERRY CHRISTMAS!

HAPPY NEW YEAR