Оголошення Всі оголошення

В ГОСТЯХ У ВОЛИНСЬКИХ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ

   24 березня 2017 р. студенти І курсу Луцького базового медичного коледжу спеціальності «Фармація» відвідали Головне Управління Національної поліції у Волинській області. Разом з керівником групи, Гальчун Н.П. вони завітали на день відкритих дверей до головної поліцейської установи Волинського краю.

   Студентам розповіли про особливості поліцейських буднів, ознайомили, з роботою диспетчерської служби лінії екстреного виклику «102», чергової частини та вибухотехнічного відділу.

  

   Таку акцію спланували та провели співробітники сектору ювенальної превенції управління превентивної діяльності ГУНП у Волинський області на чолі з його  очільнецею, майором поліції Остапович І.П.

 

   «Студентів ознайомили з роботою служби лінії екстреного виклику «102» та чергової частини. Розповіли як опрацьовують звернення громадян, реагують на виклики», - пояснює заступник начальника відділу служби «102» Роман Чирук.

 

   Начальник вибухотехнічного відділу, Ігор Заболотний нагадав гостям як потрібно поводитись у разі виявлення вибухонебезпечних чи підозрілих предметів.

   Студенти коледжу мали можливість приміряти бронежилет і каску, оглянути учбову зброю.

   На завершення зустрічі майбутні фармацевти відвідали музей органів внутрішніх справ, та зробили фото на пам'ять у фойє ГУНП у Волинський області.

   Отримавши багато нової та цікавої інформації, студенти групи фм-11 висловили щиру вдячність організаторам незвичайної екскурсії до ГУНП у Волинський області.