Оголошення Всі оголошення

Війна кожного з нас

   Наша держава переживає найтрагічніші часи за всю історію своєї незалежності. На сході України гинуть наші співвітчизники, захищаючи Батьківщину від ворога. Тисячі волонтерів допомагають воїнам АТО. У їх числі - студенти ЛБМК. Волонтерують тому, що їм не байдуже, тому, що відповідальні за долю своєї країни та тих, хто сьогодні перебуває на передовій.

   Студентська молодь коледжу надає волонтерську допомогу з перших днів від початку воєнних дій. Спочатку була ініціатива зі збору коштів та купівля одягу, продуктів харчування, ліків для бійців «Айдару». Згодом – робота у Луцькому військовому гарнізонному госпіталі. Упродовж останнього місяця студенти брали участь у відвантажуванні продуктів харчування на Схід, підготовці мішків для піску на блок пости, сортуванні та складанні аптечок.

   У числі мистецьких волонтерських акцій – благодійний аукціон з нагоди Дня студента, зініційований студентською радою. На торги було виставлено творчі доробки студентської молоді: картини, вироби з бісеру, випічку, вишивки тощо. На благодійному аукціоні було виручено 3 тисячі 300 грн., а загалом за весь період студентська молодь коледжу зібрала 11 тисяч 100 грн.

   Студенти усвідомлюють, що ті, хто зараз захищають нас на Сході — справжні Герої, але це не лише їх війна, це війна кожного з нас.