Оголошення Всі оголошення

Вітаємо з Днем народження екс-директора Зіновія Дмитровича Крижанівського

   Мабуть немає в нашому місті людини, яка б не знала, що в ошатному будинку по вул. Лесі Українки, 2 розташований Луцький базовий медичний коледж, якому вже виповнилось 70 років.

   І дуже багато людей, особливо тих, що працюють у галузі медицини, знають про те, що протягом багатьох років цей навчальний заклад очолював відмінник охорони здоров’я, відмінник освіти України, заслужений працівник охорони здоров’я України Крижанівський Зіновій Дмитрович.

   За 23 роки його роботи на посаді керівника значно розширилась матеріальна база навчального закладу – було передано додатково до основного ще два корпуси, де знаходяться відповідно відділення «Лікувальна справа» та «Фармація», в яких зроблено сучасні ремонти. Збагатилось наповнення навчальних кабінетів та лабораторій не лише в навчальних корпусах, але і на базах лікарняних установ м. Луцька та Волинської області.

   Як директор, Зіновій Дмитрович дбав про якісний педагогічний колектив, створював належні умови для наукової роботи викладачів та студентів, в результаті цього троє викладачів захистили кандидатські дисертації і одна – докторську. Студенти, які були учасниками Всеукраїнських конкурсів, як правило, займали призові місця.

   Підтримував директор розвиток художньої самодіяльності як студентів, так і викладачів, бо й сам, ще із студентських років виступав на сцені. Працівники коледжу гордились, що директор був прекрасним керівником, чуйною і доброзичливою людиною.

   Цінували колеги з інших навчальних закладів його професійний рівень, тому обрали його головою Ради директорів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Волинської області.

   Протягом трьох років був членом експертної ради з медичної освіти та фармації при Міністерстві освіти України.

   Активний і в громадській роботі, оскільки був депутатом міської ради протягом чотирьох років.

   Зіновій Дмитрович є також прекрасним сім’янином. В любові зі своєю дружиною виховав двох синів, а ті в свою чергу подарували йому чотирьох внуків, кожного з яких дідусь щиро любить.

   Проте знаходить час і для читання книг, слідкує за появою новинок, відвідує спортивні змагання, особливо цікавиться футболом, із задоволенням працює в саду, знає особливості догляду за кожною рослинкою.

   Він і зараз співпереживає радість та смуток кожного члена колективу, не забуває привітати з Днем народження чи іншою визначною датою.

   4 лютого цього року Зіновій Дмитрович святкує свій ювілей. Викладачі коледжу, всі студенти та працівники від щирого серця вітають цю світлу, щиру, порядку, людину з Днем народження. Щастя Вам у житті, у родині та в Україні.

Шановний Зіновію Дмитровичу!

 

   Щиро вітаємо з Днем народження Вас, висококваліфікованого медичного працівника, який надихав колег, студентів Луцького базового медичного   коледжу на злагоджену працю, додав впевненості у подальшому розвитку нашого коледжу.

   Бажаємо, щоб підґрунтям усього Вашого подальшого життя були міцне здоров’я, серце, сповнене любові та добра, натхненна думка і щире почуття.

   Хай рушниками віри і надії щедро стелить Вам дорогу Ваша доля. А Ваш життєвий шлях і надалі буде сповнений нових ідей та пошуків, багатий успіхами, сонячний батьківським і дідусевим щастям, захоплюючий перспективними планами і благополучний прихильністю небес.

   Нехай на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років.

 

З повагою, колектив ЛБМК

4 лютого 2015 р.