Оголошення Всі оголошення

VIVAT PHARMACIA

     З давніх-давен фармація була складовою буття, розвитку і здоров’я людини. В усі часи благословенна фармація несла місію милосердя і співчуття до ближнього. У свідомості людей протягом багатьох століть формувався погляд на аптеку як на місце,куди люди йдуть за надією, вірою та здоров’ям.

     Напевне, саме тому багато випускників шкіл  обирають фах фармацевта як майбутню життеву дорогу. А здобувати професійні знання, вміння вони приходять до Луцького базового медичного коледжу.     

     Напередодні Всеукраїнського дня фармацевта, 14 вересня 2017р.  коледжі  відбулося свято, приурочене цій події, а також відкриттю нового фармацевтичного корпусу на вул. Січовій, 22.

     Директор ЛБМК  Хмелькова А. І. зачитала розпорядження Голови Волинської обласної ради   Палиці І. П. про передачу згаданого приміщення у користування Луцькому базовому медичному коледжу і щиро привітала викладачів, студентів та всіх присутніх з професійним святом.

     Вітальну програму підготували студенти групи фм-21  разом з керівником Гальчун Н.П. 

     Студентів новонабраних груп урочисто прийняли у фармацевти, привітали  завідувачку відділення “Фармація»  Андрощук О.В. , усіх викладачів та студентів з майбутнім святом.

     Звучали музичні вітання у виконанні Линюк Віти (фм-21) Тетяни(А-32), Шабанової Євгенії (м-31) та Сергія Горбатюка.

     Свято завершилось частуваннями усіх присутніх справжнім козацьким кулішом.