Оголошення Всі оголошення

Візит волонтерів Червоного Хреста Німеччини

   26 березня 2018 року в коледжі перебувала делегація Німецького Червоного Хреста міста Бад Нойєнар-Арвайлер на чолі з головою - Берном Шріккером. Директор коледжу Аліса Хмелькова ознайомила гостей з історією і сьогоденням навчального закладу, розповіла про багаторічну плідну співпрацю коледжу з Волинською організацією Товариства Червоного Хреста України. Серед проектів, зауважила Аліса Ігорівна, спільні акції до Дня боротьби з ВІЛ/СНІДом, Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом, Міжнародного дня людей похилого віку, Всесвітнього дня першої допомоги та ін. У своєму виступі вона подякувала німецьким благодійникам за подароване раритетне фортепіано та меблі для навчальних аудиторій.

   Під час зустрічі з викладачами та студентами Берн Шріккер розповів про головні напрями діяльності Німецького Червоного Хреста, акцентуючи увагу на роботі його молодіжного крила. Пан Берн зауважив, що Волинська обласна організація Товариства Червоного Хреста України та Німецький Червоний Хрест м. Бад Нойєнар-Арвайлер упродовж 12 років у співпраці втілюють низку важливих гуманітарних проектів. Зокрема, німецькі благодійники привозять на Волинь гуманітарну допомогу для лікувальних установ, навчальних закладів, малозабезпечених мешканців, оздоровлюють дітей соціально вразливих категорій.

   Для гостей із Німеччини було організовано екскурсію історико-культурним заповідником «Старе місто». Студенти підготували концертну програму німецькою мовою, на вечорницях продемонстрували українські національні традиції.