Оголошення Всі оголошення

Волонтерська діяльність студентів коледжу

Волонтерська діяльність студентів коледжу у  Всесвітній день боротьби з туберкульозом

     24 березня – Всесвітній день боротьби з туберкульозом. У цьому році він проходив під гаслом «Обстеження та лікування туберкульозу в Україні – доступність та рівні можливості для всіх! ».

     Члени гуртка волонтерської допомоги «Червоний Хрест», що діє на базі Луцького базового медичного коледжу, спільно із Волинською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України провели низку заходів щодо профілактики та поінформованості населення з проблем  туберкульозу.

     Зокрема, волонтери розповсюджували  інформаційні буклети про туберкульоз серед студентської молоді  та мешканців міста у  головному корпусі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки та центральному  парку міста. Гуртківці інформували населення про можливість безкоштовного обстеження та ризики інфікування туберкульозом,

проводили анкетування з метою вивчення обізнаності молоді з проблем туберкульозу. Студенти-волонтери долучилися до  проведення показових навчань населення з надання першої долікарської допомоги.

     Давайте будемо берегти своє здоров’я! Пам’ятаймо, туберкульоз повністю виліковний!