Оголошення Всі оголошення

Всеукраїнська олімпіада з української мови

   28-30 березня 2018 року на базі КВНЗ «Криворізького обласного музичного коледжу» відбувся ІІІ (загальнонаціональний) етап Всеукраїнської олімпіади з української мови серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку молодших спеціалістів.

   На VIII Всеукраїнську олімпіаду до Кривого Рогу приїхали 34 переможці обласних і регіональних олімпіад з технічних, медичних, музичних і педагогічних коледжів, які представляли 24 області України, та викладачі української філології, члени Всеукраїнського організаційного комітету олімпіади. Приємно відзначити, що серед переможців обласних етапів була студентка ЛБМК Носуліч Анастасія (відділення «Фармація»), яка продемонструвала високий рівень знань з рідної мови і була відзначена в номінації «За ґрунтовність лінгвістичних знань». За високу професійну майстерність у підготовці учасника нагороджено грамотою і викладача української мови Драбант С.С.

   У рамках проведення олімпіади відбулася науково-практична конференція, на якій досвідом роботи ділилися майстри педагогічної справи та філологічної думки України, виступили відомі вітчизняні мовознавці. Також відбулася нарада викладачів-філологів із питань проведення ЗНО серед студентів коледжів.