Оголошення Всі оголошення

Випуск фельдшерів

     3 березня 2014 року  відбулися урочисті збори з  вручення дипломів випускникам спеціальності «Лікувальна справа». Після того як прозвучав Державний гімн України, усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв Майдану.

    Цьогоріч на підставі рішення Державної екзаменаційної комісії та відповідно до наказу директора коледжу 71 випускнику присвоєно кваліфікацію «фельдшер»,  з них 11 отримали диплом із відзнакою.

     Із вітальним словом до випускників звернулися директор коледжу А.І.Хмелькова, головний спеціаліст з терапії  управління охорони здоров’я Волинської обласної держадміністрації М.М.Берник, заступник директора з навчальної роботи О.М.Савчук, завідувачка відділення Л.Я.Патракеєва. Благословив молодих фахівців на добрий професійний шлях капелан коледжу отець Михаїл.

     Найвідповідальнішою хвилиною урочистостей стало проголошення Клятви медичного працівника. Право зачитати Клятву отримали студенти-відмінники навчання:  Анна Лівандовська,  Лілія Лук’янчук, Вадим Юзефко, Олександр Левенець.

     Зі словами вдячності звернувся до викладачів та однокурсників відмінник навчання Святослав Скібіцький. Виголосили слово до батьків випускниці Людмила Лукашук та Надія Ткачук. Щемко прозвучали слова випускника коледжу, лауреата міжнародних та всеукраїнських вокальних конкурсів, активного учасника революційних подій Ореста Ткачука  про трагічну та величну місію Героїв Майдану, про мужність та патріотизм українських медиків. Пісня «Не спи, моя рідна земля» у виконанні Ореста стала символом активної позиції та нескореності молодих українців. «Слава Україні! Героям Слава!»,- виголосив зал. Завершився захід Молитвою за Україну.

Віримо в Україну! Віримо у свої випускників!

У добру путь, дорогі випускники!