Оголошення Всі оголошення

Захід на тему «Проблеми формування правової культури студентської молоді» організували для викладачів.

  16 жовтня 2019 року в коледжі відбувся круглий стіл методичного об'єднання керівників груп спільно з предметною (цикловою) комісією гуманітарних, соціально-економічних і загальноосвітніх дисциплін. З питання «Проблеми формування правової культури студентської молоді» виступила головний спеціаліст зв'зків з громадськістю Головного територіального управління юстиції у Волинській області Богдана Довгополова-Савотюк, яка була запрошена на засідання.

  Питання про правову культуру студентів постає у зв'зку з необхідністю виховання громадян у дусі активної участі у формуванні правової держави і законослухняності, профілактики правопорушень, які скоюються на грунті правового нігілізму, цинізму та аморальності.

  У процесі обговорення було виокремлено основні проблеми формування правової культури студентів, до яких віднесено відсутність системного розгляду проблем правової культури, правової свідомості, правової етики, недостатня правова інформованість студентів.

  Було виділено основні завдання та напрями правового виховання студентів у подальшій роботі керівників груп: підвищення рівня загальної моральності студентів через проведення бесід, зустрічей студентів зі спеціалістами управління юстиції у Волинській області, формування свідомого ставлення до своїх прав і обов'язків перед суспільством і державою та виховання глибокої поваги до законів і правил людського співжиття.

https://www.volyn.com.ua/news/138045-u-lutsku-vykladacham-rozpovily-pro-domashnie-nasylstvo